logo songteksten.net

Xander de Buisonjé: buschauffeur is gelukkiger

(Novum) - Xander de Buisonjé fantaseert af en toe over een 'simpel' leven als bijvoorbeeld buschauffeur. "Soms denk ik dat zo'n man een gelukkiger leven heeft dan ik", bekent Xander in een interview met Viva.

Het valt Xander zwaar dat hij vanwege zijn artiestenbestaan veel tijd met zijn kinderen mist. "Ik kom vaak laat thuis, pas rond 03.00 uur als ik bijvoorbeeld in Groningen moet optreden. En Dex is natuurlijk vroeg wakker", vertelt Xander over zijn 2-jarige zoon. Naast Dex heeft De Buisonjé zoon Sem, die hij in 2003 met Wendy van Dijk kreeg.

Voor Xander blijft het moeilijk werk en privé te combineren. "Ik wil geen vader zijn die altijd in z'n bed ligt, maar mijn stem heeft ook rust nodig. Ik doe mijn best om balans te zoeken." Soms denkt Xander dat hij beter af zou zijn als buschauffeur. "Dan reed ik mijn rondje en kwam daarna weer thuis."

Xander denkt niet dat hij het artiestenleven zou missen. "Ik zou het ook echt leuk kunnen vinden om bijvoorbeeld bouwvakker te zijn. Beetje schaften, moppen vertellen, een biertje om 17.00 uur en dan naar vrouw en kind."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren