logo songteksten.net

Kathleen Aerts zingt toch weer voor kinderen

(Novum) - Kathleen Aerts stapte in 2009 uit K3 omdat ze het tijd vond voor iets anders, maar dook toch weer voor kleine kinderen de studio in. De Vlaamse zangeres nam een cd met sinterklaasliedjes op, vertelt ze aan het AD.

"Op straat word ik nog vaak door kinderen aangesproken die me terug willen. Daar kan ik geen nee tegen zeggen", vertelt de 34-jarige Kathleen. Toch heeft de blondine geen spijt van haar besluit uit K3 te stappen. Ze mist het kleuterpoptrio naar eigen zeggen niet. "Vooral niet de drukte van de tijd. En zeker nu ik moeder ben."

Aerts beviel in januari vorig jaar van haar eerste spruit, zoon Lewis. Hij inspireerde haar om sinterklaasliedjes te gaan zingen. "Het idee ontstond vorig jaar toen mijn zoontje Lewis voor het eerst Sinterklaas zag. Ik vind het heerlijk om voor hem te zingen tijdens de feestdagen."

Kathleen sleutelde wel aan de aloude klassiekers over de goedheiligman. "Ik heb de angst weggenomen", legt de blondine uit. "Mijn zoon wil ik niet meegeven dat de sint kindertjes meeneemt in een zak. Ik heb ook de roe uit de tekst gehaald."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren