logo songteksten.net

Jerney Kaagman wil excuses voor botoxverhalen

(Novum) - Jerney Kaagman vindt dat mensen die haar hebben beschuldigd van het gebruik van botox haar excuses zijn verschuldigd. Dinsdag werd bekend dat de 65-jarige Jerney lijdt aan de ziekte van Parkinson, die kan zorgen voor stijfheid en monotone spraak.

"Nu komen berichten binnen van mensen die altijd gedacht hebben dat ik botox gebruikte", zegt het voormalige jurylid van Idols in RTL Boulevard. "Dat verhaal is nu weerlegd." Tijdens de talentenshow kreeg Kaagman, onder meer bekend van de band Earth & Fire, last van de eerste verschijnselen.

De diagnose parkinson werd vijf jaar geleden al gesteld, maar Kaagman besloot nu pas naar buiten te komen met haar verhaal. Mensen uit haar omgeving vermoedden al dat Jerney iets mankeerde. "Maar dan werd het gevraagd aan mijn man en vrienden." Nu wil Kaagman haar bekendheid gebruiken om andere mensen met parkinson te steunen.

Toen ze net te horen kreeg dat ze de ziekte had, waarbij zenuwcellen in de hersenen afsterven, geloofde ze de arts niet. "Ik dacht: dit is niet waar, die man kletst. Maar het werd spoedig duidelijk dat het serieuze business was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren