logo songteksten.net

Girls Aloud viert comeback met toer en cd

(Novum) - Girls Aloud staat volgend jaar weer op het podium. De meidenband maakte vrijdag tijdens een persconferentie bekend dat het tienjarig bestaan van de band wordt gevierd met een greatest hits-album en een toer. Girls Aloud laste drie jaar geleden een pauze in.

Naast hun grootste hits komen op de cd vier nieuwe nummers te staan. De groep, die in 2002 gevormd werd in het programma Popstars: the Rivals, heeft vooralsnog alleen toerdata bekendgemaakt voor februari en maart in het Verenigd Koninkrijk. Volgende maand komt de nieuwe single Something New uit.

Eerder deze week liet Girls Aloud twintig seconden van een nieuwe videoclip zien. Al maanden gaan geruchten dat de band weer samenkomt, maar vrijdag werd de comeback bevestigd.

Cheryl Cole liet weten nog niet te ver vooruit te kijken. "We hebben geen andere plannen voor na de toer. Hier is al zo veel voorbereiding voor nodig", zei de Britse zangeres. "We zien het wel", voegde Kimberley Walsh daaraan toe. "We moeten eerst nog veel doen voor de toer."

Girls Aloud, dat naast Cole en Walsh bestaat uit Nadine Coyle, Sarah Harding en Nicola Roberts, lasten drie jaar geleden een pauze in om zich te richten op solocarrières. De Britse band scoorde hits als Sound of the Underground en Jump. Volgens geruchten zou de hereniging ook gevierd worden met een documentaire en een optreden tijdens de Royal Variety Performance.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren