logo songteksten.net

Britney Spears werd depressief na breuk Timberlake

(Novum) - Britney Spears stortte in elkaar nadat haar relatie met Justin Timberlake was stukgelopen. Ze 'veranderde' en 'raakte depressief', zei haar advocaat vrijdag in de rechtbank, waar Spears tegenover haar ex-manager Sam Lufti staat.

Lufti heeft een zaak aangespannen tegen de zangeres wegens contractbreuk en laster. Hij stond Spears bij in een periode dat het niet goed met haar ging. De popprinses dwong drie jaar geleden een contactverbod af tegen haar ex-manager, omdat hij de controle over haar leven zou willen overnemen.

Britney en Justin Timberlake, die vrijdag met Jessica Biel trouwde, gingen in 2003 uit elkaar. Volgens advocaat Leon Gladstone deed Spears' vader Jamie vervolgens alles wat in zijn mogelijkheid lag om ervoor te zorgen dat de zangeres niet zou ontsporen. Toch belandde Britney verschillende keren op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, schoor ze haar hoofd kaal en raakte ze de voogdij over haar kinderen kwijt.

Volgens Gladstone was Jamie bang dat hij op een dag de televisie zou aanzetten en zou horen dat zijn dochter dood was. Tijdens deze periode was Lufti volgens Jamie verre van behulpzaam, waarop hij de man verzocht te vertrekken. Lufti's advocaat beweert juist dat de man Britney wel te hulp schoot. Hij wist echter niet meer wat hij moest doen toen de zangeres de controle over haar leven volledig verloor, verklaarde Joseph Schleimer.

Britney verschijnt niet zelf in de rechtbank om haar verhaal te doen. Een rechter heeft geoordeeld dat de zangeres, die nog steeds onder curatele staat, daar mentaal gezien niet toe in staat is. De rechtszaak duurt naar verwachting drie weken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren