logo songteksten.net

Cher baalt van uitlekken nieuwe single

(Novum) - Cher is er niet blij mee dat haar nieuwe single Woman's World al op straat ligt. De zangeres wilde het nummer pas volgend jaar uitbrengen, maar afgelopen weekeinde was het nummer al in een club in Michigan te horen. Ook circuleert op internet een fragment van haar liedje.

"Ik ben van slag door het uitlekken", liet de 66-jarige Cher weten via Twitter. "Het is niet het einde van de wereld. Maar ik begrijp niet hoe een club in Michigan een minuut ervan heeft kunnen laten horen? Het is niet eens de uiteindelijke mix!"

Cher ziet twee grote problemen. "Ten eerste had ik mensen het eindresultaat willen laten horen en daarnaast we hebben nog geen videoclip voor het nummer gemaakt."

De zangeres, bekend van nummers als If I Could Turn Back Time en Believe, werkt aan haar 26e album, dat naar verwachting volgend jaar in de winkel ligt. Onder anderen Pink en Timbaland werken mee aan de cd. Cher liet in februari weten dat ze ook weer gaat toeren. In 2005 reisde ze de wereld over met een afscheidstournee.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren