logo songteksten.net

'Justin Timberlake schreef nummer voor bruiloft'

(Novum) - Justin Timberlake is in de pen geklommen voor zijn trouwerij. De 31-jarige, die zijn zangcarrière op een laag pitje heeft gezet om zich te concentreren op het acteren, heeft volgens ingewijden een nieuw nummer gepend voor zijn bruiloft. "Justin heeft gezongen tijdens de trouwerij", klapt een van de gasten uit de school in het Amerikaanse blad Us Weekly.

Timberlake bracht volgens de ooggetuige een nieuw lied ten gehore. "Hij droeg het op aan Jessica." Justin stapte vrijdag in Zuid-Italië in het huwelijksbootje met de 30-jarige Jessica Biel.

Volgens ingewijden koos de bruid voor een allesbehalve traditionele trouwjapon. Biel zou in een roze jurk naar het altaar zijn gelopen. Styliste Bobbie Thomas onthulde maandag dat de japon, die ontworpen werd door Giambattista Valli, leek op een prinsessenjurk. Thomas verklapte op haar weblog ook dat Timberlake voor een pak van Tom Ford koos.

Hoe de bruid en bruidegom er op hun grote dag uitzagen, wordt binnenkort duidelijk. Timberlake en Biel hebben hun trouwfoto's verkocht aan twee bladen. Naar verluidt ving het kersverse echtpaar drie ton voor de kiekjes.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren