logo songteksten.net

Maik de Boer: liever kaas verkopen dan kantoorbaan

(Novum) - Maik de Boer ziet een kantoorbaan totaal niet zitten. "Negen tot vijf? Nee, dan ga ik liever op de kaasafdeling staan in de Albert Heijn", zegt de stylist over een hypothetische carrièreswitch tegen Novum Nieuws.

Als De Boer dan toch een andere baan zou moeten kiezen, gaat hij terug naar het hotelwezen. "Beetje gezellig gastvrij zijn, zorgen dat iedereen de juiste dingen op hun kamer krijgt. Een beetje de diva's verwennen, maar nu is het omgedraaid."

De Boer heeft pas zijn cv weten uit te breiden. De stylist heeft een rolletje in de romantische komedie Leve Boerenliefde van Steven de Jong. Zijn medespelers kunnen zich helemaal vinden in zijn weerzin tegen een kantoorbaan.

"Ten eerste lig ik nog in mijn krib", vertelt Gerard Joling over de aanvangstijd van kantoorbanen. "En om half elf kom ik er zo heel langzaam uit. Elf uur, half twaalf en dan ga ik lekker ontbijtje doen en een krantje lezen. En ik ben ook nooit zo leuk 's ochtends."

"Negen tot vijf? Nee", reageert hoofdrolspeler Cas Jansen desgevraagd. "Ik was helikopterpiloot geworden, denk ik." Tegenspeelster Tatum Dagelet houdt het bij fotografe. Leve Boerenliefde draait 13 juni in de Nederlandse bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren