logo songteksten.net

Kyteman haalt buitenlande artiesten naar studio

(Novum) - Kyteman wil in zijn nieuwe studio gaan samenwerken met buitenlandse artiesten. Daarnaast is de muzikant van plan een nieuw album op te gaan nemen. "Ik heb nog geen idee hoe dat gaat klinken."

"Het zijn twee dingen die door elkaar gaan lopen", vertelt Kyteman, die eigenlijk Colin Benders heet, aan Giel Beelen op 3FM. "Ik heb heel veel zin om artiesten uit het buitenland hiernaartoe te halen. Daar ga ik heel binnenkort aan beginnen."

De 25-jarige Kyteman, die onder meer gaat samenwerken met de Zweeds/Canadese band Thus:Owls, heeft een heel scala aan artiesten op zijn verlanglijstje staan. "Thom Yorke, Björk, Patrick Watson", somt hij op. "Maar ook Mumford & Sons en Fleet Foxes. In het begin zal het wel stroef lopen", voorspelt de trompettist. "Maar hoe meer van die dingen we gaan doen, hoe makkelijker het zal gaan."

Wat er precies met de samenwerkingen gaat gebeuren, weet Kyteman nog niet. "Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat we kleine filmpjes maken en die op een of andere manier de wereld inslingeren. Het hangt voor het grootste gedeelte af van wat de artiest zelf wil."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren