logo songteksten.net

Snooki en The Situation begraven strijdbijl

(Novum) - Snooki is niet langer boos op The Situation. De Jersey Shore-collega's lagen lang met elkaar in de clinch, maar Snooki heeft The Situation vergeven. "Hij moest werken voor onze vriendschap en dat heeft hij gedaan."

Snooki, die eigenlijk Nicole Polizzi heet, was kwaad omdat The Situation beweerde met haar het bed te hebben gedeeld toen zij al een relatie had met Jionni LaValle. "Ik wilde hem laten weten dat hij mij heeft gekwetst, dat hij te ver is gegaan", aldus Snooki tegen muziekzender MTV.

Volgens de 24-jarige Snooki, die eind augustus beviel van haar eerste kind, is ze haar verloofde altijd trouw geweest. "Daar mag je niet over liegen, zeker als je daarmee mijn verloofde voor schut zet."

The Situation, die werd geboren als Michael Sorrentino, ging eerder dit jaar naar een afkickkliniek om van zijn medicijnverslaving af te komen. "Ik ben erg trots op Mike", zegt Snooki. "Ik was erg bezorgd omdat we erg close waren. Het gaat nu goed met hem en hij zorgt goed voor zichzelf, dus ik ben erg blij."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren