logo songteksten.net

Vonder & Bloom druk in de weer na Schiphol-actie

(Novum) - Vonder & Bloom plukt nog steeds de vruchten van de ludieke actie Around the World in 80 Days. Het singer-songwritersduo, bestaande uit Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk, stond vorig jaar tachtig dagen op Schiphol met hun repertoire. De dames zagen hun debuutalbum Simple Peace of Mind zo naar 126 verschillende landen gaan.

"We krijgen nog steeds reacties uit allerlei landen van mensen die ons album gekocht hebben", vertelt Ouwendijk aan Novum Nieuws. "Onlangs hebben we in Berlijn gezongen voor mensen uit Londen die onze plaat hadden. En we hebben nog verzoekjes uit China, Braziliƫ en Amerika."

Of de dames daar aan toekomen is maar de vraag, want ze zijn volop bezig met hun tweede cd, Shouldn't Say This, waarvoor ze maandagavond een releaseparty geven. "Wat betreft het eerste album: we hebben er alles uitgehaald wat erin zat", vindt Ebbenhout. Voor de nieuwe plaat werkten de twee samen met een andere producent. "Hij heeft onze liedjes echt naar een hoger niveau getild."

Ebbenhout en Ouwendijk vinden Shouldn't Say This niet te vergelijken met Simple Peace of Mind en zeggen benieuwd te zijn naar de reacties van het publiek. "We hebben eigenlijk nog geen feedback gehad." De twee gaan in januari ook weer een aantal Nederlandse theaters langs met een toer. "Met deze tweede show beginnen we met een schone lei."

Volgens de dames, die werden gevraagd voor The Voice of Holland, is er geen snelle weg naar succes. "Ik zou ook niet op die manier succesvol willen worden", aldus de twee. "Je wil het idee hebben dat het succes je niet is overkomen. Dus dan maar de 'lange' weg, wat dat ook moge zijn." Ze zeggen elke dag te genieten van hun bestaan als muzikanten. "Dit is zo heerlijk om te doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren