logo songteksten.net

Need for Speed ook naar Wii U

(Novum) - Het racespel Need for Speed: Most Wanted is volgend jaar ook verkrijgbaar voor de Wii U. Dat heeft Electronic Arts bekendgemaakt. De uitgever heeft niet gezegd in welke maand de Wii U-versie op de markt komt. De game is deze week verkrijgbaar voor onder meer de Xbox 360, Playstation 3, pc en verschillende smartphones en tablets.

Electronic Arts heeft naast Need for Speed: Most Wanted meerdere spellen in de maak voor de nog te verschijnen Wii U. Zo wordt Mass Effect 3 omgezet voor de spelcomputer en verschijnt ook FIFA 13 in een speciaal jasje. Ook andere uitgevers brengen bestaande spellen, waaronder Assassin's Creed 3 en Skylanders Giants, naar de Wii U.

De Wii U is de opvolger van de Nintendo Wii. De Japanse gamegigant verkoopt de Wii U dit jaar nog met een verlies, maar denkt in de loop van volgend jaar winst te gaan draaien per verkochte spelcomputer. De introductie van de Wii U moet Nintendo weer in de zwarte cijfers brengen, na een recordverlies in het afgelopen boekjaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren