logo songteksten.net

Jennifer Lopez pakt publiek in met derrière

(Novum) - Nooit eerder deed Jennifer Lopez Nederland aan voor een concert, maar dertien jaar na haar doorbraak met de hit If You Had My Love, stond de zangeres maandagavond in Ahoy met haar Dance Again-wereldtoer. Lopez pakte haar publiek al kontschuddend in.

De 43-jarige zangeres opende haar show in burleske stijl. Mannelijke dansers in chique pakken kondigden J.Lo aan met teksten als 'de mooiste vrouw' en 'het evenbeeld van schoonheid'. Hoewel ze een ster van formaat is, trok ze allerminst een volle zaal.

De zangeres kreeg het tamme publiek maar moeilijk los. Regelmatig deed J.Lo pogingen om het publiek op te zwepen met teksten als 'houden jullie van lekker snel? Ik houd van lekker snel' en 'goed zo Nederland, precies zoals ik het lekker vind'.

Halverwege de avond betuigde J.Lo haar steun aan de slachtoffers van orkaan Sandy door een gebedje op te zeggen. Ook droeg ze een nummer op aan haar kinderen, de tweeling Max en Emme. "Ik kan eerlijk zeggen dat ik in de reis van het leven ware liefde heb ervaren", zei ze daarbij. De sexy zangeres danste ook nog even intiem met haar achttien jaar jongere vriend en achtergronddanser Casper Smart.

Van haar fans kreeg Lopez, wier ouders uit Puerto Rico komen, een Puerto Ricaanse vlag, die ze trots om haar nek sloeg. Vervolgens ging de zaal eindelijk los op het nummer Papi. Als toegift kreeg het publiek Dance Again te horen in een spetterende finale met dans, vuurwerk en confetti.

Hoewel de zangeres een prima show verzorgde, leek ze toch vooral een mooi plaatje neer te willen zetten met haar sexy glitterpakjes en een windmachine die overuren draaide. Het optreden bleef daardoor binnen de lijntjes en het waren vooral recente dancenummers waarmee Lopez haar fans wist op te zwepen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren