logo songteksten.net

Matteo van der Grijn mist sterrenstatus niet

(Novum) - Matteo van der Grijn heeft er geen problemen dat hij niet constant op straat wordt herkend. "Voor mij hoeft het niet dat je overal de hele tijd mensen ziet kijken: is dat nou die?", zegt de acteur, die sinds twee jaar de hoofdrol van verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema speelt in de musical Soldaat van Oranje.

"Heel soms komt er iemand op me af en zegt: dank u wel, ik heb het gezien", vertelt de 31-jarige Van der Grijn voor de camera van Novum Nieuws. "Maar deze musical heeft geen sterren gemaakt, en dat vind ik eigenlijk het mooie eraan. Het is sober, of zo."

Van der Grijn vindt het belangrijker dat hij gewaardeerd wordt voor wat hij doet. "Dat is altijd leuk. De complimenten die je soms krijgt op straat of na een voorstelling zijn fantastisch. Maar de grote herkenning hoeft niet per se."

De acteur is nog niet klaar met de musical Soldaat van Oranje, die al twee jaar volle zalen trekt. "Ik heb het nu honderden keren gespeeld", aldus Van der Grijn. "En nog steeds heb ik er elke avond zin in en ga ik met plezier naar Katwijk. En zolang dat aan de hand is, hoef ik niet te stoppen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren