logo songteksten.net

Estelle laat beslag leggen op panden Gullit

(Novum) - Estelle Cruijff heeft voor een miljoen euro beslag laten leggen op panden van Ruud Gullit. Het gaat om negen woningen in Amsterdam-Zuid, schrijft Het Financieele Dagblad woensdag. De nicht van Johan Cruijff en de oud-voetballer maakten in juni bekend na twaalf jaar huwelijk te gaan scheiden.

De panden waar beslag op is gelegd zijn een villa, geheel in het bezit van Gullit, en acht appartementen die voor de helft van hem zijn. Het management van de 34-jarige Estelle Cruijff, die twee kinderen heeft met Gullit, liet woensdagmiddag weten niet te willen reageren op het bericht.

Cruijffs scheidingsadvocaat licht woensdagavond in RTL Boulevard toe dat het beslag drie maanden geleden is gelegd. Volgens de advocate was destijds veel onduidelijk rondom de scheiding. "Het beslag is gelegd om te voorkomen dat er vermogen verdwijnt."

Hoewel Estelle en Ruud inmiddels een eerste overeenkomst over hun scheiding hebben bereikt, ligt er nog steeds beslag op Gullits panden. "Omdat we nog in overleg zijn", licht Cruijffs advocate toe. "Zo'n beslaglegging kost ook geld, het zou nu iets te voorbarig zijn om het beslag op te heffen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren