logo songteksten.net

Lady Gaga splitst nieuwe plaat mogelijk in tweeën

(Novum) - Lady Gaga overweegt haar nieuwe album in twee delen te splitsen. Een aantal nummers die Gaga voor ARTPOP heeft gemaakt is volgens de zangeres zo experimenteel, dat ze een eigen deel op de plaat verdienen.

"Ik kom maar niet uit de tracklist", bekende Lady Gaga volgens MTV tijdens een chat met fans op haar website. "Ik heb het idee om volume one uit te brengen met alle commerciële nummers en het experimentele materiaal te bewaren voor een tweede uitgave."

Of Gaga van plan is ARTPOP uit te smeren over twee schijfjes of dat de plaat, net als Gaga's tweede album The Fame Monster, meerdere versies krijgt, is nog niet bekend. Tijdens de chat onthulde de zangeres bovendien dat ARTPOP een eigen app krijgt. Ook over hoe die eruit gaat zien, liet Gaga nog niet veel los.

"Hij wordt geweldig", belooft Gaga. "Ik vlieg binnenkort naar Chicago om eraan te werken. De ontwikkelaars van ARTPOP zijn allemaal rond de 22 en ze zijn geniaal. Jullie zouden versteld staan als jullie wisten hoeveel geniale kleine monsters er zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren