logo songteksten.net

Lil Wayne krijgt vliegverbod van artsen

(Novum) - Lil Wayne mag voorlopig de lucht niet in. De rapper heeft van zijn artsen een vliegverbod gekregen, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Lil Wayne werd vorige week onwel aan boord van een vliegtuig.

De rapper belandde vrijdag in het ziekenhuis, volgens geruchten kreeg hij in de lucht twee beroertes. Die verhalen sprak het management van 'Weezy' tegen, dat houdt het op een heftige migraineaanval en uitdrogingsverschijnselen.

Vanwege Lil Waynes gezondheidsproblemen werd zijn vlucht onderbroken. De rapper bracht een paar uur door in het ziekenhuis, waar hij te horen kreeg dat hij rust moet houden. Dat doet de 30-jarige sindsdien in het huis van zijn moeder.

Bekenden van de rapper vertellen TMZ dat Lil Wayne nog zeker een week zijn gemak moet houden. Hij mag niet werken en zeker niet vliegen. Wat de gezondheidsproblemen van de rapper veroorzaakte, is niet bekend.

Lil Wayne denkt zelf dat het komt doordat hij veel te hard heeft gewerkt na zijn celstraf. De rapper zou het voorval in het vliegtuig zien als 'eye-opener' en een 'levensveranderende gebeurtenis'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren