logo songteksten.net

Do gelooft nog in de liefde

(Novum) - Do blijft ondanks haar scheiding in de liefde geloven. De 28-jarige zangeres en haar man Marc maakten in mei bekend te gaan scheiden. Do kijkt vooral terug op een leuke tijd en vertrouwt erop dat er ooit een nieuwe liefde op haar pad komt.

Do en Marc besloten te gaan scheiden, omdat ze naar eigen zeggen uit elkaar waren gegroeid. "Waar ik blij om ben, is dat onze breuk geen drama was, en we elkaar geen verwijten maken", vertelt Do aan De Telegraaf. "We gaan nog altijd goed met elkaar om."

"Natuurlijk doet een scheiding ook pijn. Het is na zo'n lange tijd niet gemakkelijk om elkaar los te laten", vertelt de zangeres. Toch ging ze niet bij de pakken neer zitten. "Ik had al snel in de gaten dat het geen zin heeft om thuis op de bank te blijven zitten."

Haar mislukte huwelijk heeft Do geen doemdenker gemaakt. "Ik geloof nog steeds in de liefde", zegt ze. "En ik zou graag moeder willen worden. Dat kriebelt erg omdat in mijn vriendenkring de eersten zwanger zijn. Ik hoop zeker dat dat voor mij ooit is weggelegd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren