logo songteksten.net

'Cee Lo Green verspreekt zich over zedenzaak'

(Novum) - Cee Lo Green heeft naar verluidt tijdens een opgenomen gesprek toegeven dat hij voor een vrouw drugs regelde en vervolgens seks met haar had. Dat laten bronnen weten aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De zanger is verwikkeld in een zedenzaak, en beweerde eerder onschuldig te zijn.

De vrouw beweert door Cee Lo Green met geweld te zijn aangerand. Ze zouden naar een restaurant zijn gegaan waar ze een drankje namen. Daarna zegt de vrouw zich niets meer te kunnen herinneren. Ze zou naakt wakker zijn geworden in een bed, terwijl Green in de kamer was. De Crazy-zanger liet eerder weten dat er niets waar was van het verhaal.

De vrouw deed aangifte, waarop de politie van Los Angeles besloot een onderzoek in te stellen. Het slachtoffer zou in samenwerking met de politie het gesprek met de 38-jarige Green hebben opgenomen.

Green biedt volgens bronnen in het gesprek meerdere keren zijn excuses aan. Ook zou hij spreken over MDMA. Al zou de zanger niet letterlijk zeggen dat hij de drug in het drankje van de vrouw heeft gedaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren