logo songteksten.net

Martijn Fischer vindt rol André Hazes ingewikkeld

(Novum) - Martijn Fischer vindt het niet makkelijk om voor de musical Hij Gelooft in Mij de rol van André Hazes te vertolken. "Best ingewikkeld, vind ik", zegt de acteur zaterdag in De Telegraaf. "Gunnen de mensen het mij wel om tweeënhalf uur in de huid van deze zeer bekende Nederlander te kruipen?"

De 44-jarige Fischer vond het lastig toen Hazes' vrouw en kinderen naar hem kwamen kijken. "Dat was best ongemakkelijk. Rachel was verlegen en ik voelde de nervositeit bij Dré en Roxeanne."

Nadat Fischer voor Rachel en André's kinderen Dré en Roxeanne speelde, kwam een emotionele ontlading. Roxeanne wilde met Fischer knuffelen omdat hij hetzelfde postuur heeft als haar vader. "Maar ik kan hun vader natuurlijk niet vervangen. Ik speel hem en help bij zijn nagedachtenis. Dat is het."

Inmiddels zijn Roxeanne en met name Rachel een aantal keer komen kijken bij repetities. "Zo wennen zij en ik aan de emotie. Anders wordt het zo beladen op de première, volgende week zondag. Ik vond het best een ding hun vader en echtgenoot te gaan vertolken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren