logo songteksten.net

Elton John in duet met Engelbert Humperdinck

(Novum) - Elton John heeft een duet opgenomen met Engelbert Humperdinck. Humperdinck, die dit jaar voor Groot-Brittanniƫ deelnam aan het Eurovisie Songfestival, brengt begin volgend jaar een album met duetten uit. Op het schijfje staat ook het nummer met John, schrijft de BBC.

"Het was geweldig om samen te zingen", jubelt John over de samenwerking. "Hij is zo ad rem, dat noem ik een 'one-take'-zanger. Hij is 76 jaar en klinkt nog steeds ontzettend goed."

Humperdinck brak in de jaren zestig door en scoorde hits als The Last Waltz en A Man Without Love. Met Release Me scoorde Humperdinck in 1967 zijn eerste nummer 1-hit in Groot-Brittanniƫ, in Nederland bleef de single steken op de tweede plek. Wereldwijd verkocht Humperdinck meer dan 150 miljoen albums.

Met wie Humperdinck, die ondanks hoge verwachtingen op het Songfestival als een-na-laatste eindigde, nog meer in de studio is gedoken, is nog niet bekend. "Ik wil het nog even voor mezelf houden", vertelt Humperdinck. "Maar ik was zo enthousiast over mijn samenwerking met Elton dat ik dat niet geheim kon houden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren