logo songteksten.net

Sharon Osbourne betreurt plastische chirurgie

(Novum) - Sharon Osbourne heeft spijt van haar cosmetische ingrepen. De 60-jarige realityster, die onlangs beide borsten liet verwijderen vanwege een verhoogd risico op borstkanker, wil nooit meer aan zichzelf laten sleutelen.

"Ik ben er klaar mee", zei Osbourne maandag in de CBS-talkshow The Talk. "Ik heb de afgelopen tijd foto's van mezelf gezien sinds ik ben afgevallen en op een hoop plaatjes lijkt mijn gezicht van plastic", vindt de 60-jarige vrouw van rocker Ozzy Osbourne. "Ik dacht: dat had ik nooit moeten doen."

Een van de redenen waarom Osbourne haar borsten liet verwijderen was dat er complicaties optraden toen ze aan haar boezem had laten sleutelen. "Een van de implantaten was kapotgegaan en lekte naar mijn buikwand. En de ene borst zag er anders uit dan de andere."

Toen uit een test bleek dat Sharon ook nog eens een verhoogd risico liep op borstkanker, was het voor haar geen moeilijke beslissing om haar borsten te laten verwijderen. "Ik had geen kanker, maar ik droeg wel het gen. En een van mijn borsten was in heel slechte staat vanwege het implantaat", vertelt Osbourne, die haar boezem na de operatie liet reconstrueren. "Trouwens, neem nooit implantaten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren