Kirstie Alley en Patrick Swayze waren verliefd

Door Novum, dinsdag 6 november 2012 15:09, bron: Novum

(Novum) - Kirstie Alley en Patrick Swayze waren in de jaren tachtig smoorverliefd. De actrice en acteur vielen voor elkaar op de set van de serie North and South, terwijl ze beiden getrouwd waren. De twee konden de verleiding om met elkaar het bed in te duiken weerstaan, maar dachten wel aan 'een toekomst samen'.

"We waren allebei getrouwd, we hebben geen verhouding gehad", benadrukt Alley in het Amerikaanse tv-programma Entertainment Tonight. "Maar ik denk dat wat ik deed erger was. Want als je verliefd wordt op iemand als je getrouwd bent zet je het huwelijk van jezelf en dat van de ander op het spel. Het is dubbel zo fout."

De inmiddels 61-jarige Alley was na North and South te zien in onder meer de sitcom Cheers en de film Look Who's Talking. Swayze maakte later furore met rollen in de films Dirty Dancing en Ghost. Hij overleed in 2009 op 57-jarige leeftijd aan kanker.

Alley lijkt een zwak te hebben voor tegenspelers. De actrice liet vorige week nog weten dat ze tijdens de opnamen van Look Who's Talking als een blok viel voor John Travolta. "Ik moest er alles aan doen om er niet met John vandoor te gaan en met hem te trouwen, en voor de rest van mijn leven bij hem te blijven", zei ze. "Hij is de grootste liefde van mijn leven."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten