logo songteksten.net

Sterren door het dolle na herverkiezing Obama

(Novum) - Veel Amerikaanse beroemdheden hebben uitzinnig gereageerd op de verkiezingswinst van Barack Obama. Hij verzekerde zich ten koste van Mitt Romney van een tweede termijn als president van de Verenigde Staten. De sterren feliciteerden 'hun' leider via Twitter.

"Gefeliciteerd meneer de president. We zijn vanavond zo trots om Amerikaans te zijn", heeft Lady Gaga laten weten. "We kunnen niet gelukkiger zijn."

Cher hield het niet droog. "Dit is een van de beste avonden van mijn leven. De tranen rollen over mijn wangen", schreef de zangeres. "De gedachte dat ik naar Romneys gemaakte lach zou moeten luisteren is genoeg om me te laten huilen."

"Dit is wat er gebeurt als je Sesamstraat probeert te naaien", twitterde Maroon 5-zanger Adam Levine. Romney liet tijdens zijn campagne weten te willen bezuinigen op de omroepen, waardoor het kinderprogramma zou verdwijnen.

Donald Trump, die vaker kritisch was over Obama, stak daarentegen niet onder stoelen of banken dat de uitslag hem niet bevalt. Hij noemt de verkiezing onder meer een 'parodie' en roept op tot een protestmars. "Ons land is nu in serieuze en ongekende problemen, als nooit tevoren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren