logo songteksten.net

Kim van Kooten vindt dat ze geluk verdient

(Novum) - Kim van Kooten vindt dat ze haar geluk heeft verdiend. De 38-jarige actrice en scenariste zit weer goed in haar vel nadat ze in 2008 werd getroffen door een ernstige darmziekte. "Nu ben ik weer gelukkig en denk ik: dit houden we tot het eind, want dat heb ik wel verdiend."

"Ik ben zo ziek geweest", blikt Van Kooten terug in Margriet, waarvan ze deze week gasthoofdredactrice is. "Mijn man was mantelzorger en ik kon mijn kinderen niet optillen." Toen ze ziek was, bewees haar man Jacob Derwig volgens Van Kooten zijn trouw. "Jacob heeft mij op m'n slechtst, op m'n ongelukkigst gezien en hij bleef."

Van Kooten heeft grote plannen voor de toekomst. "Ik wil nog oma worden", zegt Kim, die een 8-jarige zoon en 4-jarige dochter heeft. "En ik wil met Jacob weer dingen samen doen. Een week naar Parijs of drie weken naar Nieuw-Zeeland."

Een huwelijk als dat van haar ouders ziet Van Kooten wel zitten. "Mijn ouders hebben elkaar, ze zijn gelukkig, kunnen met elkaar lachen. Ze hebben het gered, de hordeloop van het huwelijk. Hoe ze het precies hebben gedaan weet ik niet, maar dat lijkt me heerlijk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren