logo songteksten.net

Gebroken Beau van Erven Dorens staakt werk deels

(Novum) - Beau van Erven Dorens verbijt de pijn aan zijn rib en blijft werken. Alleen zijn nieuwe programma 'De Wereld van Beau' is tot nader order uitgesteld. Beau brak zaterdag zijn rib toen hij tijdens de Canal Parade iets te enthousiast van een boot sprong.

Beau liet zich maandag wel vastleggen door 100% NL Magazine. "Ik zal even moeten doorbijten", zei Beau tijdens de fotoshoot. "Ik baal hier enorm van, maar heb het de komende maanden zo druk dat ik me geen blessure kan permitteren."

Van Erven Dorens blijft de zomeredities van SBS Shownieuws presenteren, maar kan met zijn gebroken rib niet aan de slag voor 'De Wereld van Beau', waarin hij reportages maakt van een aantal 'extreme' activiteiten. "Voor dat programma vraagt Beau fysiek het uiterste van zichzelf", licht een woordvoerder van SBS toe.

Beau's nieuwe show zou vanaf 1 september worden uitgezonden. Wanneer het programma nu te zien is, hangt van Beau's herstel af. "We zaten nog middenin de opnamen voor de eerste uitzending. De gebroken rib gooit aardig wat roet in het eten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren