logo songteksten.net

Grand Theft Auto 5 heeft drie hoofdpersonen

(Novum) - De actiegame Grand Theft Auto 5 telt drie hoofdpersonen. Gamers kunnen in het spel op willekeurige momenten wisselen tussen de drie personages. Volgens gameweblog Kotaku heeft elk van de drie personages andere vrienden en andere vaardigheden. Grand Theft Auto 5 moet in de lente in de winkel liggen.

De drie hoofdpersonages, volgens het weblog Michael, Franklin en Trevor genaamd, hebben hun eigen leven. Wanneer er niet met een personage gespeeld wordt, gaat zijn leven gewoon verder. Kotaku laat bovendien weten dat het spel dit keer geen 'romantische aspecten' bevat, verwijzend naar seksscènes uit eerdere spellen in de reeks.

De open spelwereld van Grand Theft Auto 5 is groter dan die van welke andere game van Rockstar Games dan ook. Het weblog claimt dat Los Santos, de fictieve Amerikaanse staat waar het spel zich afspeelt, groter is dan de spelwerelden van Red Dead Redemption, Grand Theft Auto: San Andreas en Grand Theft Auto 4 bij elkaar.

Het decembernummer van het Amerikaanse tijdschrift Game Informer heeft de eerste, exclusieve informatie over Grand Theft Auto 5. Het tijdschrift, dat ook digitaal voor de iPad verkrijgbaar is, is vanaf vrijdag in de Verenigde Staten verkrijgbaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren