logo songteksten.net

Cee Lo Green weer in de clinch met vrouwen

(Novum) - Cee Lo Green is vorig jaar in de problemen geraakt toen hij ruzie kreeg met twee vrouwen. Dat blijkt uit een politierapport die de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ in handen wist te krijgen. Green ligt momenteel onder vuur omdat hij verwikkeld is in een zedenzaak.

Twee vrouwen vertelden de politie dat ze Cee Lo ontmoetten in een nachtclub in Miami, waarna ze meegingen naar de hotelkamer van de zanger. Een van de vrouwen kreeg ruzie met Green, waarop de gemoederen hoog opliepen. Volgens Green en een ooggetuige waren de vrouwen behoorlijk dronken.

Green en de twee vrouwen gingen vervolgens naar buiten. De 38-jarige zanger beweert dat hij het slachtoffer is en een paar rake klappen kreeg van beide dames. De politie moest erbij komen om de boel te sussen. Agenten besloten niemand te arresteren omdat ze niet konden vaststellen wie de vete was begonnen.

Vorige week werd bekend dat de politie een onderzoek heeft ingesteld naar Green. Het jurylid van de Amerikaanse versie van The Voice wordt er door een vrouw van beschuldigd haar met geweld te hebben aangerand.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren