logo songteksten.net

Nicky Romero broedt op samenwerking met Lady Gaga

(Novum) - Nicky Romero's gedroomde samenwerking met Lady Gaga is slechts een kwestie van tijd. "De lijntjes liggen er wel", zegt de 23-jarige Nederlandse dj en producer, die de extravagante zangeres samen met Coldplay bovenaan zijn verlanglijstje heeft staan.

"Ik heb haar al eens ontmoet in de studio in Los Angeles. Ze is heel erg aardig, heel professioneel", zegt hij tegen Novum Nieuws. Hij vindt het echter 'moeilijk te zeggen', wanneer het er daadwerkelijk van komt. "Het is heel druk en er is nog geen track. Als ik de kans krijg wel snel."

Romero, die eigenlijk Nick Rotteveel heet, zit in de tussentijd niet stil. Hij produceert voor onder anderen zanger Ne-Yo, Black Eyed Peas-rapper Will.i.am en Pussycat Doll Nicole Scherzinger, onder de vleugels van de Franse dj en producer David Guetta. "Ik logeer bij hem en zijn kinderen en zit met hen aan het ontbijt", vertelt hij.

Het duo produceerde ook Right Now, een nummer op Rihanna's volgende week te verschijnen album Unapologetic. "Toen kwam ze daar opeens binnenlopen", zegt Romero over de studiosessie. "Ze gaf iedereen een knuffel en ook mij. Ik zag haar altijd als een popster, maar je ziet dan gewoon iemand van je eigen leeftijd. Het had mijn buurmeisje kunnen zijn."

De dj kwam onlangs binnen op de zeventiende plaats in de DJ Mag Top 100, de toonaangevende lijst van beste dj's ter wereld. "Ik was de hoogste binnenkomer ooit en dat op 23-jarige leeftijd. Ik kreeg ook een speciaal beeldje", zegt hij. "Dus dat was wel even bijzonder, als je vier jaar geleden nog in de kroeg stond te draaien."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren