logo songteksten.net

Kluijver verlangt terug naar 'normale leven'

(Novum) - Kluijver beleefde de afgelopen maanden een heftige tijd. "Ja, het zijn rare tijden geweest. Ik ben blij als alles weer normaal wordt", zegt de presentatrice in Metro. Kluijver werd de afgelopen tijd moeder, trouwde met Joost Staudt en presenteert het nieuwe programma Vier Handen op Eén Buik.

Kluijver wilde aanvankelijk 'even tussendoor' trouwen om het op een later moment in Las Vegas groter aan te pakken. "Maar ja, het feest werd steeds 'trouweriger' met een echte jurk en bloemen. En dan heb ik ook nog even een baby gekregen waarbij niemand je vertelt hoe ellendig zo'n bevalling is. Oh, verschrikkelijk."

De 28-jarige presentatrice, die anderhalve maand geleden beviel van Isabella, lijdt naar eigen zeggen aan zwangerschapsdementie. "Ik zet de waterkoker op het vuur en leg de afstandsbediening in de koelkast", bekent ze. "De natuur heeft bedacht dat ik nu alleen maar met de baby bezig moet zijn en dat merk ik heel erg."

Filemon Wesselink presenteert tijdelijk in plaats van Kluijver Spuiten en Slikken. "Ik ben best jaloers. Ik denk steeds: dat had ik ook willen doen!" Ze sms't hem zelfs af en toe tijdens de uitzending wat hij een gast moet vragen. "Maar ik krijg natuurlijk niks terug!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren