logo songteksten.net

Actrice Rachel Bilson haalt streep door verloving

(Novum) - Rachel Bilson is niet langer van plan met Hayden Christensen te trouwen. Het acteurskoppel, dat zich in december 2008 verloofde, is uit elkaar. Dat bevestigt een woordvoerder van Bilson aan het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ja, de verloving is van de baan", is alles wat de zegsman kwijt wil. "Het werkte gewoon niet meer", verklapt een vriendin van Bilson. Vooral de afstand zou het stel parten hebben gespeeld. De 28-jarige Bilson woont in Los Angeles, Christensen brengt zijn tijd meestal door in zijn thuisland Canada.

De twee leerden elkaar drie jaar geleden kennen tijdens de opnamen voor de film 'Jumper'. Een jaar later maakten Rachel en Hayden trouwplannen. Het stel werd voor het laatst in het openbaar gezien tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver.

"Rachel focust zich op haar carrière, brengt veel tijd door met haar familie en pakt de draad gewoon weer op", vertelt de vriendin. Bilson dankt haar bekendheid aan de rol van Summer Roberts in de tv-serie 'The O.C.'. Dit jaar speelt ze een hoofdrol in de film 'Waiting For Forever'.

Hayden Christensen is vooral bekend van de laatste twee 'Star Wars'-films. De 29-jarige acteur is dit jaar te zien in 'Vanishing On 7th Street'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren