logo songteksten.net

The Walking Dead-game volgende week ten einde

(Novum) - De vijfde en laatste aflevering van het eerste seizoen van avonturenspel The Walking Dead is volgende week woensdag verkrijgbaar. Deze laatste aflevering verschijnt tegelijk voor alle computers en tablets. Dat heeft gamebedrijf Telltale woensdagavond bekendgemaakt. De laatste episode draagt de titel No Time Left.

Het is de eerste keer dat een aflevering in de reeks gelijktijdig wordt uitgegeven voor alle computers. Alle voorgaande afleveringen verschenen eerst voor de spelcomputers en pc, en pas later voor bijvoorbeeld de iPad. De vierde aflevering is pas een week verkrijgbaar op de tablet, terwijl Xbox 360-bezitters de aflevering al een maand kunnen downloaden.

Het vijf afleveringen tellende seizoen van The Walking Dead is in december als pakket in de winkel verkrijgbaar voor de Xbox 360 en Playstation 3. Voor de pc en voor tablets blijft het bij het downloaden van de losse afleveringen. Telltale heeft twee maanden geleden al aangegeven oren te hebben naar een tweede seizoen van The Walking Dead.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren