logo songteksten.net

Lindsay Lohan steekt draak met enkelband

(Novum) - Lindsay Lohan ziet de lol van haar alcoholdetecterende enkelband wel in. In een opname die gemaakt is voor de film 'Underground Comedy 2010' is te zien hoe zij de draak steekt met de enkelband die ze van de rechter moet dragen.

De 24-jarige Lohan poseert op dezelfde manier als Marilyn Monroe in de bekende scène uit de film 'The Seven Year Itch' uit 1955. Als ze boven het straatrooster staat en haar jurk omhoog wordt geblazen, zegt een medewerker dat ze er precies uitziet als Marilyn Monroe. "Ja, alleen hoefde Marilyn nooit een enkelband te dragen", antwoordt Lohan gevat.

'Underground Comedy 2010' bestaat uit de originele film uit 1999 met enkele toegevoegde scènes. De aanvullende gedeeltes werden onlangs opgenomen, vlak voordat Lohan achter de tralies moest omdat ze verplichte lessen over alcohol had gemist. 'Underground Comedy' wordt algemeen beschouwd als een van de slechtste films aller tijden. Regisseur Vince Offer en Lohan ontmoetten elkaar op het afgelopen filmfestival in Cannes.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren