logo songteksten.net

Christina Curry krijgt reallifesoap

(Novum) - Het wel en wee van Christina Curry is binnenkort te volgen in een reallifesoap. De 19-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry laat haar leven vastleggen door MTV.

"Het wordt een beetje als 'The Hills'", legt Curry dinsdag uit in RTL Boulevard. "Maar dan met meer alternatieve meiden." Niet alleen Curry's leven wordt gevolgd door de muziekzenders, ook Peaches Geldof zal in de realityshow te zien zijn. De 21-jarige Peaches is de dochter van weldoener Bob Geldof. Christina kent Peaches uit Londen.

Voor de soap trekt Christina weer naar de Verenigde Staten. Jarenland woonde ze met haar ouders in Londen, maar na de scheiding van Patricia en Adam kwam daar een eind aan. Patricia noemt Amsterdam tegenwoordig haar thuis, Adam vertrok met Micky Hoogendijk naar Amerika. "Ze is hartstikke lief en maakt mijn vader blij, dat is het belangrijkste", vertelt Christina over haar stiefmoeder.

De 19-jarige moet zelf voorlopig niet denken aan een partner. "Nee, ik heb het even gehad. Ik heb nu ook geen tijd voor een vriendje, het is veel te veel werk. Het is net een hond die je altijd moet verzorgen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren