logo songteksten.net

Marijke Helwegen laat niet met zich sollen

(Novum) - Met Marijke Helwegen valt niet te sollen. "Ik laat niet over me lopen, niet over me tippelen en ook niet over me trippelen", beweert ze voor de camera van Novum Nieuws. "Als het mogelijk is, pak ik mensen aan."

De 62-jarige Helwegen zegt 'voelsprieten' te hebben voor mensen die 'niet echt' zijn. "Allereerst begin ik dan te trillen. Niet alleen met mijn hoofd, maar ook met mijn handen." Als haar onrecht is aangedaan, kan ze naar eigen zeggen ontzettend link worden. "Ik ben dan heel druk en dat houdt dagen aan. Iedere keer herhaal ik hoe onaardig ik iemand vind en wat ik hem allemaal toewens. Ik ben heel vals dan."

Helwegen zegt tegenwoordig niet meer wakker te liggen van kritiek van bepaalde personen, maar is er ook niet blij mee. "Als ik die mensen een nekschot kan geven met een volle botoxspuit, zou ik dat natuurlijk heel graag doen", verklaart Marijke. "Maar vaak kom ik ze niet meteen tegen en weet ik niet waar ik moet gaan staan om me te verstoppen, want ik wil natuurlijk ook weer niet de bak in."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren