logo songteksten.net

Go Back To The Zoo kan lachen om Johan Derksen

(Novum) - Johan Derksen noemde hun muziek 'helemaal niets', maar toch kunnen de heren van Go Back To The Zoo nog door een deur met de voetbalcommentator. "Ik vond het juist heel leuk", zegt zanger Cas Hieltjes woensdag in het AD. "Hij was heel eerlijk en dat stelden we wel op prijs."

Go Back To The Zoo speelde tijdens het WK voetbal in het televisieprogramma 'VI Oranje'. Na hun optreden zei Derksen: 'Is dat nummer van jullie een beetje een hitje? Ik vind het helemaal niets. Jullie maken rock 'n roll, daar ben ik te oud voor'. Hieltjes zag de humor in van het commentaar. "We hebben daarna nog lang staan praten. Mijn broer en ik zijn opgegroeid in Nijmegen, net als hij."

De Amsterdamse band presenteerde dinsdagavond het debuutalbum 'Benny Blisto'. Het maken van de plaat was volgens frontman Cas 'geen zware bevalling', maar de band was wel zenuwachtig. "Met al onze voorgaande bandjes was het niets geworden." Go Back To The Zoo is meer dan tevreden met de plaat. "We hebben ons eigen favoriete album willen maken en dat is gelukt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren