logo songteksten.net

Acteur Sherman Hemsley eindelijk begraven

(Novum/AP) - Sherman Hemsley is vier maanden na zijn overlijden begraven. De acteur, die vooral bekend was als George Jefferson uit de comedyserie The Jeffersons, overleed in juli op 74-jarige leeftijd. Een geschil over zijn testament zorgde ervoor dat het lange tijd niet van een begrafenis kwam.

Hemsley werd woensdag naar zijn laatste rustplaats in Texas gebracht. Er werd niet alleen gehuild, maar ook flink gelachen door de ongeveer honderdvijftig aanwezigen. Tijdens de afscheidsceremonie werden namelijk fragmenten van The Jeffersons getoond.

In het testament van de acteur stond dat zijn erfenis voor zijn 'geliefde partner' Flora Enchinton was. Een man die zegt Hemsleys broer te zijn stapte echter naar de rechter, omdat het testament volgens hem niet door de acteur zelf is opgesteld. Hij werd eerder deze maand in het ongelijk gesteld.

Hemsley werd dood gevonden in zijn woning. Na onderzoek bleek hij te zijn overleden aan de gevolgen van kanker. Een tumor, die een grote ader blokkeerde, werd hem fataal. De acteur was ook bekend van de series All in the Family en The Fresh Prince of Bel-Air.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren