logo songteksten.net

Rob Kamphues 'geterroriseerd' door ex-minnares

(Novum) - Rob Kamphues zegt te zijn geterroriseerd door zijn ex Mona-Liza Machado. De presentator had een kortstondige affaire met de vrouw, waarna zij vorig jaar augustus beviel van een dochtertje. "Het afgelopen anderhalf jaar was heftig, er is een hoop gebeurd", zegt Kamphues tegen RTL Boulevard.

Machado werd in mei veroordeeld tot een contactverbod en een voorwaardelijke celstraf. Ze zou Kamphues hebben gestalkt toen ze ontdekte dat ze in verwachting was van hem. "Ik had de relatie en omgang allang beƫindigd, maar daarna heeft ze mijn leven geterroriseerd", vertelt Kamphues, die zijn dochter nog niet heeft gezien. "En niet alleen dat van mij, maar van mijn hele omgeving. Van mijn familie en gezin. En dat hakt er enorm in."

De 52-jarige tv-persoonlijkheid heeft spijt van dingen die de afgelopen tijd zijn gebeurd. "Ja, als ik haren op mijn hoofd had, dan had ik ze er allemaal uitgerukt."

Kamphues' twee zoons uit een eerder huwelijk zijn ervan op de hoogte dat ze een halfzusje hebben. "Ik ben naar mijn jongens toe altijd heel eerlijk geweest. Vanaf het eerste moment", vertelt de KRO-presentator. "En de oudste zei pas nog: wat sneu voor dat meisje, dat ze niet weet wat voor leuke halfbroertjes ze heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren