logo songteksten.net

Lieke van Lexmond wijst veel goede doelen af

(Novum) - Heel veel goede doelen willen Lieke van Lexmond aan zich binden als uithangbord. De actrice en presentatrice laat weten dat ze geregeld verzoeken moet afwijzen, omdat ze het simpelweg niet aankan. Soms doet ze dat met pijn in het hart.

"Als ik eerlijk ben: als ik alles zou doen, zou ik niet meer aan werken toekomen", zegt Van Lexmond voor de camera van Novum Nieuws. "Dus je moet heel selectief zijn in wat je dan toch doet, wat ook weleens moeilijk is want iedereen zet zich in voor iets goed."

Een goed doel 'nee' moeten verkopen voelt 'heel raar'. "Omdat je vaak dat doel heel mooi vindt", legt ze uit. "Maar als je natuurlijk alles maar doet dan heeft het ook geen impact meer om voor iets te gaan staan. En simpelweg ook dat de agenda te druk is."

Lexmond verleende wel haar medewerking aan een actie van Kika, Kinderen Kankervrij. Foto's van bekende Nederlanders uitgedost als hun held gingen maandag onder de hamer. Tatjana Simic als Marilyn Monroe leverde met 5400 euro het meest op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren