logo songteksten.net

Simply Red-zanger is wilde haren kwijt

(Novum) - Mick Hucknall heeft zijn wilde haren voorgoed verloren. De roodharige zanger, die wereldberoemd werd met Simply Red, stopte mede door de komst van zijn dochter met de Britse band. "De rock-'n-roll bestaat nu uit optreden en een goed glas wijn", vertelt Hucknall voor de camera van Novum Nieuws. "Veel spannender wordt het niet."

De 52-jarige Hucknall geeft toe dat zijn beginjaren bij Simply Red, dat in 2010 werd opgedoekt, behoorlijk heftig waren. "Ik heb het hele seks, drugs en rock-'n-roll-verhaal meegemaakt", aldus de zanger. "Ik stond aan de rand van de Niagarawatervallen, maar ik ben er niet in gedonderd. Ik kende gelukkig mijn grenzen."

De geboorte van Hucknalls dochter was volgens de zanger een keerpunt. "Ik had het gevoel dat er iets moest veranderen. Ik ben nu getrouwd en heb een kind van 5 jaar oud." De zanger, die inmiddels een solocarrière heeft en onlangs de cd American Soul uitbracht, zou het fantastisch vinden als het meisje ook de muziekwereld ingaat. "Ik zou de meest trotse vader ter wereld zijn als ik haar op een podium zag optreden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren