logo songteksten.net

Larry Hagman herdacht in Los Angeles en Dallas

(Novum) - Larry Hagman wordt komend weekeinde tweemaal herdacht. Zowel in Los Angeles als Dallas wordt stilgestaan bij de dood van de 81-jarige acteur, die jarenlang gestalte gaf aan Dallas-schurk J.R. Ewing.

Bij de herdenkingsdiensten, die Celebration for Larry heten, zijn alleen genodigden welkom. Dat schrijft het Amerikaanse blad People. Hagman stierf vrijdagochtend in Dallas aan de gevolgen van kanker. Het publiek kan volgens entertainmentzender E! ook komend weekeinde afscheid nemen van de acteur.

Zondag vindt een openbare herdenking plaats op Southfork Ranch, dat wereldberoemd werd als locatie waar de familie Ewing uit de tv-serie Dallas woonde. Afgelopen weekeinde kwamen fans van de serie al naar Southfork Ranch om bloemen te leggen voor Hagman.

Na afloop van de besloten bijeenkomsten wordt Hagman gecremeerd. Berichten dat de as van de acteur over de wereld wordt verspreid, worden door Hagmans zoon tegengesproken. "We houden zijn as bij ons tot mijn moeder is overleden, zodat ze weer samen kunnen zijn", vertelt Preston aan People.

Maj Hagman, die 58 jaar getrouwd was met de acteur, zit volgens Preston in de latere stadia van Alzheimer. "Mijn vader sprak en zag haar elke dag", zegt Hagmans zoon. "Hij was tot zijn einde een erg liefhebbende en zorgzame man voor mijn moeder."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren