logo songteksten.net

Familie Bauer niet geïnformeerd over zelfmoord oom

(Novum) - De familie Bauer heeft van derden moeten vernemen dat hun zwager en oom Giel was overleden. De vader van Frans Bauer zag zusters van de kliniek waar Giel verbleef bij de woonwagen van zijn zwager in Fijnaart en informeerde naar de reden van hun komst. Oom Giel overleed zondag door zelfdoding.

"Wij wisten het pas maandagavond", vertelt Chris Bauer, de vader van Frans, in RTL Boulevard. "Toen zagen we hier zusters bij de woonwagen, ze kwamen zijn pak halen. We vroegen: wat is er aan de hand? Maar daar gaven ze geen antwoord op. Toen zijn ze weggegaan. Ik hoorde van andere mensen, anderhalf uur later, wat er aan de hand was."

Chris Bauer snapt niet hoe de zelfdoding heeft kunnen gebeuren. Giel zat sinds een zelfmoordpoging in maart, waarbij zijn vrouw Doortje om het leven kwam, in een psychiatrische inrichting. "Hij was in een gebouw om het niet te doen", zegt Bauer.

"We hadden wel contact. Giel is hier ook nog bij me geweest. Maar toen is hij weggegaan zonder gedag te zeggen", vertelt vader Bauer. Frans Bauer is met zijn gezin op vakantie in Gran Canaria. "Ik heb Frans wel gesproken, maar niet over deze zaken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren