logo songteksten.net

Kim Kardashian voelt zich vastgeketend aan ex

(Novum) - Kim Kardashian zegt dat ze zich voelt vastgeketend aan haar ex Kris Humphries. Het stel, dat vorig jaar na 72 dagen een punt zette achter hun huwelijk, kan het niet eens worden over de scheiding. De rechter heeft bepaald dat de 32-jarige Kardashian en haar ex midden feburari weer bijeen moeten komen om een datum te prikken voor de rechtszaak.

Een advocaat liet woensdag tijdens een zitting weten dat Kim er niet blij mee is dat de scheiding maar niet opschiet. De twee gingen vorig jaar oktober al uit elkaar. Kardashian wil een scheiding, terwijl de basketballer eist dat het huwelijk nietig wordt verklaard. Humphries' advocaat gaf aan meer tijd nodig te hebben om het papierwerk in orde te krijgen.

De socialite beweert dat ze uit liefde met Humphries trouwde, maar volgens haar ex was het hele spektakel nep. Kardashian, die inmiddels een relatie heeft met Kanye West, zegt zich te hebben laten meeslepen door alle 'hoepla', maar volgens Humphries draaide alles om uiterlijk vertoon. De bruiloft werd vastgelegd door entertainmentzender E!, die al jaren de realityshows van de Kardashians uitzendt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren