logo songteksten.net

Guy Ritchie vader van een dochter

(Novum) - Guy Ritchie is voor de eerste keer vader geworden van een dochter. De 44-jarige regisseur heeft al drie zoons, maar zijn verloofde Jacqui Ainsley is onlangs bevallen van een meisje.

"We kunnen bevestigen dat Guy en Jacqui de trotse ouders zijn geworden van een meisje", laat een woordvoerder van het stel weten aan de Britse boulevardkrant Daily Mail. "Moeder en baby maken het goed." Jacqui beviel in een privékliniek in Londen. Verdere details rond de geboorte zijn niet bekend.

Jacqui verscheen afgelopen zomer met een bolle buik op de première van The Dark Knight Rises. Even later bevestigde een woordvoerder dat het model voor de tweede keer in verwachting was. Ze heeft sinds 2010 een relatie met Ritchie, vorig jaar september kregen zij een zoon, Rafael. Ainsley en Ritchie zijn sinds oktober verloofd.

Ritchie had eerder een relatie met Madonna. Zij kregen een zoon, de 12-jarige Rocco. Ook adopteerden de twee David uit Malawi. De zangeres en Ritchie gingen in 2008 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren