logo songteksten.net

Zsa Zsa Gabor uit het ziekenhuis

(Novum/AP) - Zsa Zsa Gabor is ontslagen uit het ziekenhuis. De 93-jarige actrice is woensdag weer naar haar huis in Bel-Air gegaan en is blij om weer thuis te zijn, laat echtgenoot prins Frederic von Anhalt weten. "Ze lachte alweer en begon meteen te flirten met de jongens die haar thuisbrachten", vertelt Von Anhalt. "Als ze weer flirt, is ze in vorm."

Volgens haar echtgenoot is ze thuis in goede handen, is de lucht er vers en is het er schoner dan in het ziekenhuis. "Ze is geen jong mokkel meer, ze is 93 jaar oud", zegt Von Anhalt. "Ze heeft meerdere keren in het ziekenhuis gelegen, maar was nooit bang." Dit keer was de Hongaarse vanwege haar leeftijd en het soort operatie toch een beetje bang.

De Hollywoodlegende werd vorige maand opgenomen nadat zij haar heup brak. De actrice kreeg een nieuwe heup maar een infectie zorgde ervoor dat ze langer in het ziekenhuis moest blijven. Gabor brak haar heup toen zij zichzelf in haar rolstoel wilde hijsen om te de telefoon te beantwoorden. De actrice zit in een rolstoel sinds ze gedeeltelijk vermamd raakte door een auto-ongeluk in 2002.

Prins Frederic von Anhalt liet eerder al weten zich vanwege de slechte gezondheid van Gabor terug te trekken als kandidaat voor het gouverneurschap van Californië. "Ze wilde de first lady van Californië worden, maar gezien haar ongeluk en haar slechte gezondheid is het belangrijker dat ze mijn first lady is", verklaarde de 65-jarige echtgenoot. Von Anhalt wilde onder meer marihuana en prostitutie legaal maken en het verbod op de import van Cubaanse sigaren opheffen.

Von Anhalt is de negende echtgenoot van Gabor. De prins mocht zijn titel gebruiken nadat hij op 37-jarige leeftijd werd geadopteerd door prinses Marie Auguste von Anhalt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren