logo songteksten.net

Lohan heeft drie aanklachten aan broek hangen

(Novum/AP) - Linsday Lohan is donderdag aangeklaagd wegens liegen tegen de politie. De 26-jarige actrice heeft ook een aanklacht van roekeloos rijgedrag en het belemmeren van een agent bij het doen van zijn werk aan de broek hangen. Ze zit dit keer in de problemen naar aanleiding van het auto-ongeluk waar ze vijf maanden geleden bij betrokken was.

In juni knalde Lohan in Californië met haar Porsche tegen een vrachtwagen. Ze zei in eerste instantie tegen de politie dat ze niet achter het stuur zat, maar kwam daar later op terug. De zaak brengt Lohan voor de zoveelste keer in een netelige positie. Ze heeft namelijk nog te maken met voorwaarden uit haar proeftijd, naar aanleiding van diefstal van een ketting.

De aanklachten in Californië komen op dezelfde dag dat Lohan in New York in de boeien werd geslagen en aangeklaagd omdat ze iemand had geslagen. De actrice, die sinds 2007 regelmatig in aanraking komt met justitie, kreeg het donderdagochtend in een nachtclub aan de stok met een vrouw die ze een klap in het gezicht verkocht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren