logo songteksten.net

Tatjana Simic ziet zichzelf als merk

(Novum) - Tatjana Simic heeft zichzelf altijd gezien als een merk. Volgens de 49-jarige BN'er, zangeres, model en actrice, ontkom je daar niet aan als je je naam verbindt aan producten. Ze bracht onder meer kalenders en een kookboek op de markt en prijkte meerdere keren met haar welgevormde voorgevel in de Playboy.

"Ik heb mezelf wel altijd als een merk gezien. Met name omdat je merchandiseproducten uitbrengt, dan ben je een merknaam, dan verkoop je op je naam", legt ze uit voor de camera van Novum Nieuws. "Je moet altijd je best blijven doen. Het is je werk en dit is gewoon wat je hoort te doen."

Ook Marijke Helwegen ziet zichzelf als merk. "Ik wil wel een bepaalde uitstraling hebben. Echt een Marijke-uitstraling: vrouwelijk met een kwinkslag, humor, jezelf niet groter maken, anderen niet kleiner maken, niet onaardig doen, maar wel bij de les blijven", zegt ze. "Of het een sterk merk is laat ik aan anderen over."

Conny Breukhoven heeft daarentegen nooit geprobeerd zichzelf als merk neer te zetten. "Ik ben nog nooit met mijn image bezig geweest", zegt ze. "Ik vind gewoon: je bent wie je bent en als je een image neerzet dan val je door de mand. Dus je kunt beter jezelf zijn."

Gooische Vrouwen-ster Susan Visser is het daarmee eens, met name omdat een bepaald imago niet handig is als actrice. "Als acteur kun je maar beter geen image hebben, want dan kan je alle rollen spelen die je wil en dan geloven mensen daar ook in. Daarom proberen wij zo kleurloos mogelijk over te komen", grapt ze.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren