logo songteksten.net

Huis maakt José Hoebee nog depressiever

(Novum) - José Hoebee wil zo snel mogelijk weg uit het Noord-Hollandse dorp Muiderberg. "De piepkleine vakantiebungalow ligt in een sombere, bosrijke omgeving", vertelt de 58-jarige zangeres, die afgelopen zomer haar man verloor, aan het AD.

"Als ik naar buiten kijk, is het altijd donker en er komt nooit iemand voorbij", vertelt Hoebee. "Voor iemand met ernstige psychische problemen is dat funest. Ik voel me in het huisje steeds zieker worden."

Haar Luv'-collega Patty Brard heeft een makelaar ingeschakeld voor Hoebee, die ook financiële problemen heeft. Maar daar heeft ze nog niks van gehoord. "Helaas. Want pas in een nieuw huis kan ik de draad van mijn leven weer oppakken."

Hoebee heeft de dood van haar man nog niet kunnen verwerken. "Door alle financiële zorgen, mijn depressie en het sombere bungalowtje heb ik nog niets aan rouwverwerking kunnen doen", aldus de zangeres. "Overdag kan ik me nog wel goed houden, maar als ik 's avonds in mijn eentje thuis zit, vloeien er nog altijd veel tranen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren