logo songteksten.net

Hans Klok blijft nerveus voor optredens

(Novum) - Hans Klok heeft nog steeds last van zijn zenuwen als hij moet optreden. Hoewel hij al vele jaren optreedt als illusionist, krijgt hij nog altijd de kriebels voor hij het podium op gaat. "Ik ben altijd nerveus voor elke show want bij ons kan er heel veel misgaan", zegt Klok voor de camera van Novum Nieuws.

Volgens de illusionist hopen veel mensen dat er bij hem iets misgaat. "De helft van het publiek wil alleen maar weten hoe het gaat en de andere helft wil gewoon genieten", aldus Klok. "Dus als je tot die eerste groep hoort, wens ik die mensen altijd veel succes."

Voor zijn nieuwe show, The Houdini Experience, hangt Klok in een dwangbuis hoog in de lucht. "En dan heb ik ongeveer zestig seconden om te ontsnappen. Want ik hang aan een brandend touw en als dat doorbreekt ... Het loopt allemaal gruwelijk af als ik niet op tijd ontsnap."

De 43-jarige Klok vindt The Houdini Experience een 'enge show' om te doen. "Je kunt bedenken wat er allemaal mis kan gaan, maar dat moet je maar niet doen. Je moet het gewoon doen en zelf ook een leuke avond hebben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren