logo songteksten.net

'Lindsay Lohan wijst naar boekhouders'

(Novum) - Lindsay Lohan houdt haar boekhouders verantwoordelijk voor haar financiƫle problemen. "Ze zegt dat ze blut is en dat het niet haar schuld is", doet een ingewijde uit de doeken in de Amerikaanse krant The New York Post.

"Lindsay is in paniek en doet wat ze altijd doet: roepen dat het niet haar fout is en naar een ander wijzen", gaat de ingewijde verder. Lohan zou niet meer bij haar geld kunnen omdat de Amerikaanse belastingdienst haar rekeningen heeft laten blokkeren vanwege een hoge schuld. De actrice zou sinds 2009 te weinig belasting hebben betaald.

Volgens een andere bekende van Lohan moet de actrice volgend jaar weer over haar geld kunnen beschikken. "Lindsays managers zijn ermee bezig. Aan het einde van het jaar is het allemaal opgelost."

Lohan kreeg onlangs honderdduizend dollar van Charlie Sheen om haar belastingschuld deels mee af te betalen. "Lindsay is een ramp met geld", weet een vriendin van de actrice. "Maar ze weet altijd wat bij elkaar te scharrelen en op het laatste moment iemand te vinden die haar kan redden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren